Mangler du garderobeplads, så fyld dit hjem med garderobestativer

Har du ikke plads til alt dit tøj i garderobeskabet? Eller har du en masse tøj, du aldrig får brugt, fordi det ligger bagerst på hylderne? Så er et garderobestativ en god løsning. De fås i mange flotte design og gør det nemt at få overblik over din garderobe. Læs mere om fordelene her!

Hvis du mangler plads til tøjet i skabet, er et garderobestativ en god investering. Der findes i dag en masse forskellige modeller – du kan endda designe dit eget.

På den måde kan du tilpasse dit garderobestativ til netop dine behov. Du kan få et med hylder eller et kun til bøjler. Og du kan vælge et materiale, der passer til resten af indretningen.

Hold styr på dit tøj – og få det brugt

I traditionelle garderobeskabe er det nemt at miste overblikket over dit tøj.

Meget af det ender med at ligge nederst i skufferne eller bagerst på hylderne. På den måde kommer du hurtigt til kun at bruge det samme tøj igen og igen.

Vil du gerne holde styr på, hvad du har af tøj? Og vil du gerne bruge det hele? Så er et tøjstativ en fantastisk løsning. Med et stativ kan du nemlig let se alt dit tøj. Intet af det ender med at ligge uden for din synsvidde.

Et garderobestativ gør det lettere at få brugt det hele. Du får en meget mere dynamisk garderobe frem for at hive det samme tøj ud hver dag. Du kan også hurtigt se, hvis der er noget, du ikke bruger og måske lige så godt kan smide ud eller donere.

Vælg mellem mange flotte design og materialer

Når du tænker på et garderobestativ, tænker du måske på de vakkelvorne stativer i plast og metal. Men der er sket meget siden!

I dag kan du få tøjstativer i flere forskellige farver, materialer og design. Det bliver en del af indretningen, og du kan vælge et, der passer til din personlige stil.

Er du vild med den urbane newyorkerstil? Så overvej et garderobestativ lavet af vandrør. Det giver rummet et råt og industrielt look. Eller er du mere til romantik og naturlige materialer? Så vælg et tøjstativ i egetræ.

Tøjstativer fås også med hylder

Traditionelle garderobestativer er blot til at hænge tøj på bøjler, men i dag fås de også med hylder eller kroge. Det gør det nemt for dig også at opbevare hatte, accessories eller sko.

Hylder gør også, at du kan tilpasse stativet til resten af din boligindretning. Du kan nemlig også bruge hylderne til dekorative elementer, som f.eks. bøger eller en potteplante.